fbpx

Контакти

Услуги

Проектиране и производство

Имате идея или намерение да обзаведете Вашето жилище, офис, хотел, заведение, но не намирате правилния партньор, който да се заеме с нужния обем от работа с ясни срокове. Не попадате на нужното професионално ниво на мебелисти, които не дават ясни срокове и цени. Намирате производител, който може да произведе само една част от желаните изделия по вашия проект, но никой всичко заедно?

Ние можем да отговорим на всички тези нужди

Дизайн

Ако нямате идея или визия, но имате нужда от цялостно обзавеждане, ние можем да проектираме всичко за вас. Достатъчно е да ни изпратите харесвани примерни изделия от интернет или ваши скици. Ако сте дизайнер и търсите партньор в реализацията на собствените ви проекти, ние можем да произведем всичко за вас.

Производство

За да реализираме всички изделия в срок ние разчитаме на множество разделени производства за да постигнем нужната скорост. Грешно би било вярването, че един майстор може да е добър във всички области. Вярваме в тясната специализация и за това разполагаме с множество специалисти във всяка отделна сфера на интериорния дизайн.

Монтаж

Работим с множество монтажни групи и реализираме проекти на места както в страната, така и извън България. Мащаба на проекта определя мощностите, които ще бъдат вложени в даден проект. Дали това е една кухня или цялостно обзавеждане за хотел или ресторант, ние разполагаме с нужните монтажни групи и професионална компетенция.